Telefon: ​​06 20 2200-201 | Email: gyartas@munkaruha.hu

munkaruha.hu 

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01424


Kedvezményezett neve: WORK-TOP Kft.
Projekt címe: Work-Top Kft. technológia és telephely fejlesztése
Támogatás mértéke: 70%
Támogatás összege: 67,202 MFt
Projekt megkezdése: 2022.03.01.
Projekt befejezése: 2024.03.01.
Megvalósítás helye:
3527 Miskolc, József Attila út 59.

Cégünk miskolci telephelyén munkaruhagyártás és értékesítés tevékenységet végez. A fejlesztés eredményeként az épület átalakítása, abban varroda kialakítása, napelemes rendszer telepítése valamint a gyártási technológiánk fejlesztésére került sor.

A Pályázó saját tulajdonú telephelyén található épület kerül korszerűsítésre a Pályázati felhívásban meghatározott fajlagos költségek alapján.

A technológia fejlesztése 2 db Tájékoztató led fényújság, 1 db EXA-SM Szalag darabológép, 1 db EXA-SM Reteszelőgép, 1 db EXA-SM Gomblyukazógép, 1 db JUKI OVERLOCK varrógép, 1 db JUKI DDL-8000A Egytűs huroköltésű ipari gyorsvarrógép, 1 db Karcher Súroló szívó takarítógép beszerzésével történt. Az új eszközök segítségével a varrodai munkafolyamatok hatékonyabban, pontosabban, és a korszerű technológiának köszönhetően energiatakarékosabban történik. Beszerzésre került 1 db Karcher Súroló szívó takarítógép 001 BR 30/4 C BP Pack, mely a megnövekedett üzlettér és a varroda tisztán tartását végzi, így kapcsolódik a fejlesztendő tevékenységekhez.

A projekt része volt egy 22 kW teljesítményű komplett napelemes rendszer telepítése. A telephelyen korábban nem volt napelemes rendszer kiépítve. A napelemes rendszer kiszolgálja az új gyártási technológia teljesítményigényét.

A projekt része volt 2 fő 20 órás Soft Skills képzésben való részvétele, melynek keretében Ügyfélkezelési és Ügyféltípus alapú értékesítési technikák képzésben vettek részt.

A projekt része volt egy 25 órás tanácsadás Képzési, személyiség- és készségfejlesztő programok kialakítása, képzési terv készítése témakörben.

Pályázatunk összes költsége 96,003 millió forint, melyhez 70%, azaz 67,202 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyertünk el.

A projekt megvalósítása és fenntartása alatt feladatunk cégünk eredményes működésének fenntartása, a dolgozói létszám megőrzése, növelése.

A projekt megvalósításával kapacitásainkat növelni tudjuk, ezáltal dolgozóinknak biztos jövőt tudunk nyújtani, mindezzel pedig szeretnénk hozzájárulni a nemzetgazdasági érdekek megvalósításához.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, melyet ezúton is köszönünk Magyarország kormányának.

Új üzem, 
kibővített kapacitás

Új üzemünk kibővített kapacitással és a legkorszerűbb japán gépparkkal rendelkezik, amely lehetővé teszi számunkra a hatékony és magas színvonalú munkaruhagyártást a legújabb technológiák felhasználásával.

10 és 1000 db közötti gyártás specialistája

Rendkívüli szakértelmet és rugalmasságot nyújtunk a kisebb és közepes mennyiségű munkaruhák gyártásában. Legyen szó akár 10 darabról vagy akár 1000 darabról, személyre szabott megközelítésünkkel és optimalizált gyártási folyamatainkkal biztosítjuk a minőséget és hatékonyságot minden megrendelés esetén.

LOLA Munkaruha, a sikeres cégek választása!

Kitűnő kis- közepes és nagyvállalati referenciák bel-és külföldről!